Pages

Tuesday, June 18, 2013

vivaSMS

vivaSMS

Castiga de acum zeci sau sute de euro pe zi
cu un efort de doar 5 minute pe zi!
inscrierea e GRATUITA!

Vei primi bani pentru fiecare SMS primit!

Merge in orice retea de telefonie mobila!

Recomandand altora esti platit pentru fiecare sms primit de ei
si de cei inscrisi de ei pana la nivelul 5!


tel-bani_mod
Aceasta oportunitate imensa este oferita de vivaSMS, este vorba de publicitate prin SMS, primesti reclame si te plateste pentru asta! Se va raspandi extrem de repede in toata Romania, inscrie-te acum si spune-le despre oferta tututor cunoscutilor tai si nu numai inscriindu-i pe linkul tau si facand bani! Cu cat te misti mai repede si inscrii mai multa lume cu atat mai multi bani vei face!

Nu trebuie sa cumperi sau sa vinzi ceva, nu te costa absolut nimic.

   

Cum functioneaza?

1. Te inscrii GRATUIT si primesti bonusul de 2 euro pentru completarea profilului extins.
2. Primesti maxim 5 SMS-uri/zi si esti platit pentru fiecare cu 3 centi.
3. Recomanzi altora oferind linkul magic (linkul tau de referal) si pentru fiecare inscriere valida mai primesti un bonus de 10 unitati de credit (10 centi).
4. Primesti cate 1 cent pentru fiecare SMS primit de cei inscrisi de tine.
5. Primesti cate 1 cent pentru fiecare SMS primit de catre cei inscrisi de oamenii pe care tu i-ai inscris deja pana la 5 niveluri adancime.
 afacerea vivaSMS
      Primesti bani chiar daca nu citesti SMS-urile insa e bine sa le citesti pentru ca sunt foarte bine targetate si poate gasesti oferte care ti se potrivesc, in plus unele contin premii surpriza. Nu crea conturi multimple chiar daca ai mai multe telefoane, sa completezi corect si complet formularul de inregistrare. Selecteaza sa primesti un numar maxim de sms-uri pe zi(5). Daca pe parcurs 5 SMS-uri pe zi ti se par prea multe sau daca doresti in unele zile ale saptamanii sa nu primesti SMS-uri, poti oricand sa modifici numarul de SMS-uri sau zilele in care nu doresti sa primesti SMS-uri din meniul personal, dar cu cat mai multe SMS-uri primesti, cu atat mai multi bani faci. Poti oricand sa renunti daca, consideri ca nu e pentru tine, vivaSMS nu te obliga sa faci nimic, totul depinde de tine. Plata se face intre zilele de 1 si 5 pentru luna anterioara. Inainte de prima plata se va semna un contract in acord cu prevederile legale din Romania. Pragurile de plata sunt 5 euro (poti cere incarcarea cartelei), 10 euro (poti solicita voucher) sau 20+ de euro (se poate face plata banilor in contul tau bancar). Primele SMS-uri vor demara incepand cu mijlocul lunii iulie, pana atunci (si dupa aceasta data) promoveaza linkul tau magic peste tot (Messenger, Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIN, email, blog etc.).

      Treci la treaba ACUM! Inscrie in echipa ta URGENT cat mai multa lume, pe toti cunoscutii care au un telefon mobil si in plus cauta persoane pe internet. Cu putina implicare, timp si efort, poti ajunge sa castigi foarte multi bani, chiar sute de euro lunar! 

Atentie!


Dupa inscriere vei primi si tu un link magic pe care il vei da prietenilor, familiei, cunostintelor, oricui de altfel, toata lumea este bine venita!

Inscrierea in vivaSMS

Pentru inscriere acceseaza magic link-ul de mai jos:

http://www.vivasms.ro/h/LLrhjvp356

4 comments:

  1. E chiar misto de tot. Tocmai m-am inscris si am inceput sa fac bani. Va sugerez cu maxima caldura sa va inscrieti. Aveti doar de castigat!

    ReplyDelete
  2. Absolut nimic, totul e gratuit

    ReplyDelete

  3. Am deosebita placere sa te anunt ca VoIP & PrePay s-a lansat oficial in ROMANIA!
    Cu noi puteti primi credit pe cartela de 5, 8, 14, 21, 32, 43 euro in reteaua Vodafone, Orange, Cosmote.(in anumiti termeni si conditii, valabil doar in decembrie)
    http://www.13036.voipprepay.ro/promovare.html .....si inscrie-te GRATUIT!
    Datele furnizate la inscriere trebuie sa fie corecte.
    Dupa inregistrare primiti un e-mail de la voip@prepay in care confirmati pozitia (pentru yahoo vine in spam). Dupa confirmare primiti utilizator si parola.
    hPrezentarea afacerii - ttp://youtu.be/EdU9UAQgmLw

    ReplyDelete